VIZUALIZIRAMO vašo PRIHODNOST

Mlado, inovativno in kreativno podjetje …

…, ki poskrbi za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine za vaše podjetje. Potrebujete logotip, gostovanje, domeno oz. še kaj drugega? Brez skrbi, nudimo vam celostno ponudbo za vaše podjetje. Vas zanimajo že izdelani projekti? Oglejte si jih pod zavihkom reference.

Podjetje DEMAnet je bilo ustanovljeno v začetku leta 2012. Osnovna dejavnost je bila izdelava spletnih strani. V začetku leta 2012 smo izdelali nekaj strani, glavna naloga pa je bila, da pridobimo kreativne, ustvarjalne in prizadevne sodelavce. Čas je pokazal svoje in ustvarili smo ekipo (bazo znanja kot jo poimenujemo sami), ki zajema zelo širok spekter znanja, zato vam lahko ponudimo tako raznoliko ponudbo storitev.

Leto 2019 pa je prav posebno. Saj veste kaj pravi pregovor: “Kovačeva kobila je vedno bosa.”. Lotili smo se svoje prenove celostne grafične podobe, torej izdelali smo si novo spletno stran, logotip, vizitke, itd …

GRADIMO PRIHODNOST

V svojih nekaj letnih izkušnjah, smo pridobili veliko dodatnega znanja, pozitivnega razmišljanja, ustvarjalnosti in še marsikaj. Uspešno smo zaključili kar nekaj projektov, nekaj pa jih je še v izdelavi . Dandanes je v svetu največja vrednota čas. Tega se zavedamo tudi v naši spletni agenciji, zato razvijamo spletne rešitve, ki so enostavne in dovolj kvalitetne, da so lahko hitro aplicirane in učinkovite na spletnem trgu. Prav tako cenimo vaš čas. zato smo poskrbeli, da najhitreje in enostavno postavimo vaš spletni nastop, ki zajame bistvo vašega posla in usmerja obiskovalce na strateški način do vas in vaše ponudbe.

USTVARIMO SKUPAJ

NEKAJ NOVEGA