PODATKI PODJETJA

DEMANET, DEJAN ČEH s.p.

Ulica talcev 9, 1433 Radeče, Slovenija

Vsak dan med 8. in 19. uro.

KDO SMO

Mlado, inovativno in kreativno podjetje ...

…, ki poskrbi za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine za vaše podjetje. Potrebujete logotip, gostovanje, domeno oz. še kaj drugega? Brez skrbi, nudimo vam še mnogo drugih storitev, ki si jih lahko ogledate pod zavihkom storitve. Vas zanimajo že izdelani projekti? Oglejte si jih pod zavihkom reference.

Podjetje DEMAnet je bilo ustanovljeno v začetku leta 2012. Osnovna dejavnost je bila izdelava spletnih strani. V začetku leta 2012 smo izdelali nekaj strani, glavna naloga pa je bila, da pridobimo kreativne, ustvarjalne in prizadevne programerje. Čas je pokazal svoje in ustvarili smo ekipo (bazo znanja kot jo poimenujemo sami), ki zajema zelo širok spekter znanja, zato vam lahko ponudimo tako raznoliko ponudbo storitev.

V svojih nekaj letnih izkušnjah, smo pridobili veliko dodatnega znanja, pozitivnega razmišljanja, ustvarjalnosti in še marsikaj. Uspešno smo zaključili kar nekaj projektov, leto 2018 pa je prav posebno. Saj veste kaj pravi pregovor: “Kovačeva kobila je vedno bosa.”. Lotili smo se svoje prenove celostne grafične podobe, in si izdelali novo spletno stran, logotip, vizitke, itd… .

ZAKAJ NAS IZBRATI